Voorproefje
Drie dagen lang begeven we ons in de wereld van de beroemde Spaanse ham in het hoogstgelegen dorp van de Sierra Nevada, ontdekken we de beste visrestaurantjes van de zuidkust en bezoeken een unieke bodega in de heuvels rond Malaga.
We vliegen op donderdagmiddag vanaf de luchthaven Eindhoven naar Malaga, en dineren en overnachten in het op 1700 meter hoogte gelegen hammendorp Trevélez.
Vrijdagochtend bezoeken we na het ontbijt één van de beroemde ‘hammenhotels’ met aansluitend een uitgebreide proeverij. In de middag zakken we af naar de Mediterranee voor een lunch in een locaal visrestaurantje in Torrenueva. Daarna door naar Malaga, waar we die avond een ‘barrentocht’ en diner hebben.
Zaterdagochtend na het ontbijt rijden we de heuvels in naar de bodega Bentomiz in het bergdorp Sayalonga, voor een wijnproeverij en kookworkshop bij dit bijzondere wijnhuis.
Begin van de avond vliegen we vanuit Malaga terug naar Eindhoven.