Iberico Hammenreis Spanje

11 tm 13 juni & 2 tm 4 oktober 2020

Iberico, gamba roja
y vino tinto.

Voorproefje

Drie dagen lang begeven we ons in de wereld van de beroemde Spaanse ham in het hoogstgelegen dorp van de Sierra Nevada, ontdekken we de beste visrestaurantjes van de zuidkust en bezoeken een unieke bodega in de heuvels rond Malaga. 

We vliegen op donderdagmiddag vanaf de luchthaven Eindhoven naar Malaga, en dineren en overnachten in het op 1700 meter hoogte gelegen hammendorp Trevélez.

Vrijdagochtend bezoeken we na het ontbijt één van de beroemde ‘hammenhotels’ met aansluitend een uitgebreide proeverij. In de middag zakken we af naar de Mediterranee voor een lunch in een locaal visrestaurantje in Torrenueva. Daarna door naar Malaga, waar we die avond een ‘barrentocht’ en diner hebben.

Zaterdagochtend na het ontbijt rijden we de heuvels in naar de bodega Bentomiz in het bergdorp Sayalonga, voor een wijnproeverij en kookworkshop bij dit bijzondere wijnhuis.

Begin van de avond vliegen we vanuit Malaga terug naar Eindhoven.

 

Reissom Culinair weekend Spanje:

€ 950,00 (op basis van een gedeelde 2-pers. kamer)

  • De reis gaat door bij minimaal 8 deelnemers

Inclusief:

  • Retourvlucht Eindhoven – Malaga (economy class)
  • 1 Overnachting in Trevélez en 1 overnachting in Malaga (op basis van gedeelde 2-pers.kamer)
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Excursies en entrees
  • Vervoer ter plaatse

Exclusief:

  • Drankjes etc. buiten de maaltijden
  • Toeslag 1-pers. kamer bedraagt € 75,00
hammenhuis siera nevada