Piet van der Werff – culinair entrepreneur

Sinds ik op mijn 6e levensjaar mijn eerste wijngaardslak at, begon mijn fascinatie voor de culinaire wereld. De afgelopen 20 jaar heb ik op diverse plekken in binnen- en buitenland mijn culinair netwerk opgebouwd, en vind het geweldig om deze unieke plekken, verhalen en smaken oneindig te delen met anderen.

Hiernaast ben ik (truffel)leverancier aan het hogere horecasegment en geef ik diverse workshops aan particulieren en bedrijven, en gastcolleges aan horecaopleidingen.

Gastronomie en culinair arrangement Parijs

Steven Brok – Travel entrepreneur

Werkend voor Eliza was here, waren mijn interesse en fascinatie voor het oprechte verhaal achter het product (of dienst) altijd een drijfveer. De liefde en passie waarmee een agriturismo gerund wordt. De smaakvolle producten die met bloed, zweet en tranen geoogst en daarna geproduceerd worden. I love it !

Nog niet zo lang geleden kwam ik Piet tegen. Piet is behalve een enorme bourgondische levensgenieter, ook chef en horeca professional met een verfijnde smaak voor alles wat culinair is. En bovenal is hij een verhalenverteller, die weet hoe hij mensen op gastronomisch gebied kan meenemen en verassen.

Onze paden kruisten zich; zijn culinaire expertise met een flinke toef kennis van mediterrane lokale producten. Mijn expertise in het organiseren van reizen, gepaard gaande met de kennis van fijne authentieke stulpjes. Deze ingrediënten maakten ons beiden gretig om deze bijzondere verhalen te delen tijdens een culinair weekend weg! 

culinaire inspiratie reizen