De Gastronomische wandelgangen van Parijs

28 februari tm 02 maart 2020

Een Gastronomisch weekend Parijs dat je lang zal heugen

Voorproefje:

 

Gedurende dit gastronomisch weekend in Parijs wijken we van de gebaande toeristische paden. We nemen je mee naar de grootste culinaire beurs van Frankrijk, de Salon de l´Agriculture in de Paris Expo. Naast een enorme hal vol Franse koeien, varkens, schapen en Bresse kippen, is iedere Franse regio op culinaire oorlogssterkte vertegenwoordigd: van Normandische oesters tot broodjes foie gras uit de Landes…

Ook ontdekken we authentieke bistro’s en ‘verscholen’ culinaire markten. We kuieren door de wijken Le Marais en Saint Germain; proeven het beste brood, macarons en éclairs, maken kennis met de oudste slagerij van Parijs, waarna we eindigen in één van de ‘bars sécrets’. Heb je net als ons altijd al eens de grootste en beroemde kookwinkel “Dehillerin” willen bezoeken? Allez-y!

Onze ‘grand départ’ is met Champagne in de Thalys. Drie uur later zitten we aan de café in hartje Saint Germain des Prés.

 
 

Prijs:

  •  € 850,00 p.p.  (prijs is gebaseerd op een gedeelde 2 -persoonskamer) 

  • Reis gaat door bij minimaal 7 deelnemers (max 12)

Inclusief

  • Twee nachten in een comfortabel hotel in St.Germain des Prés
  • Ontbijt, lunch en diner (inclusief drank)
  • Excursies en entrees
  • Vervoer ter plaatse

Exclusief

  • Thalys retour Parijs
  • Drankjes buiten de maaltijden

Gastronomisch weekend Parijs, op een rij:

* Reisdata: 28 februari t/m 01 maart 2020

  • Vrijdag 28 februari

Vertrek in de ochtend met Thalys – bezoek Salon de l’Agriculture – diner in één van de illustere brasseries

  • Zaterdag 29 februari

Bezoek diverse lokale versmarkten – tour langs unieke Parijse culinaire adressen – borrel met een vip Parisienne – diner in een hedendaagse bistro – bezoek aan één van de secret bars..

  • Zondag 1 maart

2e deel culinaire tour langs unieke hotspots – Fruits de mer – lunch bij Terminus Nord – einde middag terugreis per Thalys.

gastronomisch weekend parijs

Gastronomisch weekend parijs €850,-

28 februari - 01 Maart 2020



Macarons van Pierre Herme